KONSERTTIPAIKAT

Tuiran kirkko, Myllytie 5
Rauhalan patio ja Prunnitori
, Mannenkatu 4
Voimala 1889, Kasarmintie 1

IKÄRAJAT

Torstain avajaiskonsertti on ikärajaton.
Festivaalialueen ikäraja on 18 vuotta. 
Ravintolakonserteissa noudatetaan ravintoloiden ikärajoja. 

FESTIVAALIALUE

Esiintymislavat
Pääkonserttien esiintymislava sijaitsee Prunnitorilla.
Jatkoklubit järjestetään molempina iltoina Voimala 1889:ssä.

Anniskeluravintolat
Torstain avajaiskonsertti: konserttitilassa ei ole anniskelua.
Pääkonsertit: Festivaalialueelta löytyy kolme ravintolaa: Rauhala, Tuba ja Voimala 1889. Lisäksi alueella on useita anniskelupisteitä.
Perjantaina ravintola Rauhala on ainostaan Show & Dinner -asiakkaiden käytössä.
Lauantaina ravintola Voimala 1889 on ainostaan Show & Cocktail -asiakkaiden käytössä.

Ruokamyynti
Tuba Food & Lounge
Show & Dinner tarjolla ravintola Rauhalassa perjantaina. 
Show & Cocktail tarjolla Voimala 1889:ssä lauantaina.
Lisäksi pihalla grillikojuja.

SAAPUMINEN

Sisäänpääsy
Torstain avajaiskonserttiin avataan ovet klo 17
Pääkonsertteihin portit avataan klo 17.30
Show & Dinner sekä Show & Cocktail -asiakkaat pääsevät sisään kutsuvierasporteista klo 17.00 alkaen.

Liikkuminen
Suosittelemme konserttipaikoille saapumista julkisilla kulkuvälineillä, pyörillä tai kävellen.

MAJOITUS

Etkottele, jatkottele ja pötköttele Original Sokos Hotel Arinassa keskellä kaupunkia. Elojazz -tapahtuman virallinen yhteistyökumppani.
 
 

 

TALKOILU

Haluatko tehdä kanssamme Elojazz-festivaalia? Nyt siihen on mahdollisuus, sillä kokoamme tulevan kesän festivaaliorganisaation riveihin vapaaehtoisia.

Puuhaa on Elojazzin pääkonserteissa 4.–5. elokuuta. Vapaaehtoistehtäviä on artistien kuljetuksesta cateringiin ja ovimiehen tehtävistä VIP-vieraiden vastaanottoon. Lisäksi voit ehdottaa muita tehtäviä osaamisesi mukaan.

Vapaaehtoisena saat tapahtumaan henkilökohtaisen staff-passin, jonka avulla pääset kuulemaan omien työvuorojesi lisäksi huippukonsertteja. Pääsääntöisesti hommia tehdään yhden päivän ajan ja toisen päivän voit nauttia musiikista. Sinulla on kuitenkin mahdollisuus tehdä festivaalia kanssamme myös molemmat päivät.

Talkoohaku on ollut auki 30.6. saakka. Jos haluat mukaan talkoilemaan, laita sähköpostia anu@oulunjuhlaviikot.fi ja katsotaan löytyykö sinulle vielä hommia. 🙂

OULUN JUHLAVIIKOT

Elojazz on osa Oulun juhlaviikkoja, jotka järjestetään 1.8.-2.9.2017. Oulun juhlaviikot on monitaidefestivaali, joka esittelee eri taiteenalojen huippuja yhteensä kymmenissä tapahtumissa Oulussa ja lähiseudulla. 

Identiteettien kaleidoskooppi 
Satavuotiasta Suomea juhlistetaan Oulun juhlaviikoilla kurkistamalla Identiteettien kaleidoskooppiin elokuussa. Suomalaisen identiteetin monimuotoisuutta tarkastellaan festivaaliohjelmistoissa taiteenalaa ja näkökulmaa vaihtamalla. Suomi100 -juhlavuoden ohjelmaan kuuluvan tapahtumaketjun tavoitteena on tuoda esille suomalaisuuden tunnusmerkkejä ja vahvistaa erilaisuutta osana suomalaisuutta. 

Mukana suomalaisuuden peilaamisessa ovat Elojazz, Oulun Muusajuhlat, Oulun Musiikkivideofestivaalit, Oulunsalo Soi, Flow-sirkus ja Ilmakitaransoiton MM-kisat. Suomalaisuutta tarkastellaan festivaaleilla muun muassa elävän musiikin, luentosarjan, keskustelutilaisuuden, koululaistyöpajojen ja nykysirkuksen kautta. Tarkemmat tiedot eri tapahtumista julkaistaan kunkin festivaalin ohjelmiston yhteydessä.