KONSERTTIPAIKAT

Festivaalin pääkonsertit järjestetään Prunnitorilla, Ravintola Rauhalan pihapiirissä. Muut konserttipaikat julkistetaan myöhemmin keväällä.
Rauhalan patio ja Prunnitori, Mannenkatu 4

IKÄRAJAT

Festivaalialueen ikäraja on 18 vuotta. 
Ravintolakonserteissa noudatetaan ravintoloiden ikärajoja. 

SAAPUMINEN

Sisäänpääsy
Pääkonsertteihin portit avataan tuntia ennen ensimmäistä esiintyjää.

Liikkuminen
Suosittelemme konserttipaikoille saapumista julkisilla kulkuvälineillä, pyörillä tai kävellen.

MAJOITUS

Etkottele, jatkottele ja pötköttele Original Sokos Hotel Arinassa keskellä kaupunkia. Elojazz -tapahtuman virallinen yhteistyökumppani.
 

 

TALKOOLAISEKSI?

Haluatko tehdä kanssamme Elojazz-festivaalia? Talkoohaku avataan myöhemmin keväällä, mutta kysymyksiä voi lähettää jo ennen sitä osoitteeseen laura(at)oulunjuhlaviikot.fi

Suurin osa talkootehtävistä sijoittuu Elojazzin pääkonserttien ajalle 3.–4. elokuuta, mutta talkoolaiseksi voi tulla myös muiden päivien ajaksi. Vapaaehtoistehtäviä on artistien kuljetuksesta cateringiin ja ovimiehen tehtävistä VIP-vieraiden vastaanottoon. Lisäksi voit ehdottaa muita tehtäviä osaamisesi mukaan.

Vapaaehtoisena saat tapahtumaan henkilökohtaisen staff-passin, jonka avulla pääset kuulemaan huippukonsertteja. Pääsääntöisesti hommia tehdään yhden päivän ajan ja toisen päivän voit nauttia musiikista. Sinulla on kuitenkin mahdollisuus tehdä festivaalia kanssamme myös molemmat päivät.

OULUN JUHLAVIIKOT

Elojazz on osa Oulun juhlaviikkoja, jotka järjestetään 28.7.-1.9.2018. Oulun juhlaviikot on monitaidefestivaali, joka esittelee eri taiteenalojen huippuja yhteensä kymmenissä tapahtumissa Oulussa ja lähiseudulla.