Elojazz järjestetään 33. kerran 2.–6.8.2022. Pääareena on Hupisaaren teatteri. Muita konserttipaikkoja ovat Tuiran kirkko ja Jumpru Pub. Festivaali sisältää noin 10–12 yksittäistä tilaisuutta/konserttia. Tapahtuman on järjestänyt alusta lähtien Jazz-20 ry.

TURVALLISUUS

Festivaali on suunniteltu pandemiatilanne huomioon ottaen. Elojazz-festivaali toteutetaan ajankohtaisten terveysviranomaisten ohjeiden mukaan. 

  • Konsertteihin ei saa saapua, mikäli flunssaoireita ilmenee tai on epäilys altistumisesta koronavirukselle. 
  • Festivaalialueella on käsienpesupaikkoja ja käsidesiä käytössä.
  • Tapahtumissa suositellaan maskin käyttöä.
  • Toivomme yleisön pitävän 1–2 metrin turvavälin seurueensa ulkopuolisiin jäseniin sekä festivaalin henkilökuntaan.
  • Positiivisen koronatestituloksen vuoksi festivaalit väliin jättäviä lipun omistajia neuvotaan ottamaan yhteyttä osoitteeseen info(at)elojazz.com. 

Kiitos yhteistyöstänne koronapandemian aikana! Turvallinen tapahtuma tehdään yhdessä.

Ohjeistus saattaa täydentyä tai muuttua. Päivitetty 3.8.2021

Elojazz-festivaalin tapahtuma-alueilla kuulijoita, henkilökuntaa ja artisteja velvoitetaan sitoutumaan turvallisen tilan käytäntöihin. Turvallisessa tilassa jokaisella on vapaus olla sellainen kuin on, ilman pilkkaa, syrjintää tai häirintää. 

 

IKÄRAJAT

Torstain avajaiskonsertti on ikärajaton.
Festivaalialueen ikäraja on 18 vuotta. 
Ravintolakonserteissa noudatetaan ravintoloiden ikärajoja. 

 

RUOKAILU FESTIVAALIALUEELLA

Hupisaarten teatterilla on ruokailu- ja anniskelupisteitä. Ruokailua festivaalialueella hoitaa Ravintola Indian Cuisine, virvokkeita ja alkoholijuomia myy Go Arctic.

       

 

MAJOITUS

Etkottele, jatkottele ja pötköttele Original Sokos Hotel Arinassa keskellä kaupunkia. Elojazz -tapahtuman virallinen yhteistyökumppani.
 

 

 

OULUN JUHLAVIIKOT

Elojazz on osa Oulun juhlaviikkoja. Oulun juhlaviikot on seitsemän festivaalin ja lisäohjelmiston elokuinen kokonaisuus, joka esittelee eri taiteenalojen huippuja yhteensä kymmenissä tapahtumissa Oulussa ja lähiseudulla. 

Oulun juhlaviikot kantaa vastuunsa ympäristövaikutuksistaan. Oulun juhlaviikkojen tapahtumat pyrkivät pienentämään tapahtumien aiheuttamaa ympäristökuormitusta. Samalla ympäristöajattelun vaikutusta laajennetaan tuomalla se esille tapahtumien henkilökunnalle, talkoolaisille, kävijöille ja yhteistyökumppaneille. 

Oulun juhlaviikot haluaa olla tapahtumakentän eturivissä kestävässä kehityksessä ja auttaa sekä pohjoisen urbaanin että luontoympäristön säilymistä elinvoimaisena inspiraation ja virkistäytymisen lähteenä. Oulun juhlaviikoille myönnettiin Ekokompassi-ympäristösertifikaatti elokuussa 2018.

 

Festivaalin graafinen ilme: Hilla Semeri