« Takaisin etusivulle

Rick Margitza – Aki Rissanen Quartet Calderazzon tilalle lauantain ohjelmassa

Rick Margitza – Aki Rissanen Quartet korvaa Joey Calderazzo Trion Elojazzin lauantain ohjelmassa. Muun muassa Miles Davisin ja Chick Corean kanssa yhteistyötä tehnyt yhdysvaltalainen saksofonisti Rick Margitza on luonut soittoonsa uniikin runollisen ilmeen ja ammentaa inspiraatiota mm. John Coltranen ja Wayne Shorterin soundista. Pianovirtuoosi Aki Rissanen on noussut nopeasti yhdeksi Suomen jazztaivaan kirkkaimmista tähdistä. Kaksikko on tehnyt yhteistyötä aiemminkin. Kvartetissa soittavat lisäksi basisti Ville Herrala sekä rumpali Jussi Lehtonen.

Elojazz täyttää tänä vuonna 25 vuotta, ja lisäksi järjestävä organisaatio Jazz 20 ry viettää 40-vuotisjuhliaan. Ohjelmistossa 1.–4. elokuuta on mm. Jukka Perko plays Simon & Garfunkel, Nicole Willis & the Soul Investigators, Dalindèo, Oulu All Star Big Band feat. Eero Koivistoinen ja Olli Ahvenlahti, Teddy’s WestCoasters sekä Jukka Eskola Orquesta Bossa. Tapahtuma palaa juurilleen Ravintola Rauhalan pihapiiriin.

Liput myynnissä Lippupalvelun myyntipisteissä kautta maan!

« Takaisin etusivulle