« Takaisin etusivulle

Lasten jatsien ennakkoliput Musiikki-Kullakselta

Lasten jatsien pääsylippuja saa ennakkoon Musiikki-Kullakselta. Lipunhinta on 5 euroa, ja niitä myydään myös paikan päällä Åströmin puistossa Rauhalan edustalla tapahtumapäivänä sunnuntaina 3. elokuuta.

Lisäksi lastenjatsilipulla saa 5 euron alennuksen Oulun taidemuseon Age of the Dinosaur -näyttelyyn, ja perhelipusta alennusta saa 10 euroa.

Koko perheen leppoisa piknik-tapahtuma järjestetään Oulussa Åströmin puistossa, Ravintola Rauhalan edustalla sunnuntaina 3. elokuuta klo 15–17.  Tervetuloa nauttimaan kesäpäivästä ja hyvästä musiikista omien vilttien ja eväiden kanssa! 

ESIINTYJÄT:
Risto Järvenpää & Tatsia ja Janssia on laulattanut sekä leikittänyt oululaisia lapsia jo useammassa sukupolvessa. Risto Järvenpään laulut ovat käytössä päiväkodeissa, muskareissa ja alakouluissa kaikkialla Suomessa.
www.ristojarvenpaa.fi

Outolintu on ennestään tuttu erityisesti aikuiselle folkyleisölle. Aina hilpeä ja positiivinen Outolintu siirtyy katupelimannien kulmilta nyt lastenmusiikin pariin.
www.facebook.com/OutolintuOrkesteri?fref=ts

Mari ja Timo Raution Liikkuva Laulureppu laulattaa ja leikittää lapsia. Yhdessä rytmitellään, riimitellään ja rallatellaan. Lastenjatseja Liikkuva Laulureppu odottaa innolla mukanaan nuoret iloiset esiintyjät Eeli ja Aapo Rautio.
www.laulureppu.fi

« Takaisin etusivulle