« Takaisin etusivulle

Ensi kertaa toteutettu Jazzpuisto oli menestys

Elojazz-festivaalin yhteydessä järjestetty Jazzpuisto veti valtavasti väkeä piknikille perjantaina 1. ja lauantaina 2. elokuuta. Tapahtuma sai positiivisen vastaanoton oululaisilta. Kalevan yleisöarvioijan fiilikset voit lukea lehden nettisivuilta.

Ensi kertaa toteutetussa tapahtumassa esiintyi pääasiassa paikallisia nuorten muusikoiden kokoonpanoja: Stepa & Are, Funksons, Groovesisters, Gters, Contour ja Tohtori Tolonen plays Jukka Tolonen. Lisäksi dj Somepoe oli mukana Jazzpuiston menoissa.

Perjantaina puisto tarjosi työpajoja ja pihapelejä, lauantaina lisäksi Kulttuurikasarmi ry:n järjestämän musakirppiksen.

Puiston tuotannosta vastasi Jazz 20 ry ja Rauhala. Tapahtuman toteutti porukka Oulun ammattikorkeakoulun viestinnänopiskelijoita: Henriikka Anttila, Heidi Kailonen, Miikka Kansanniva ja Monika Strand. Oamkin CULMA-hanke ja Suomen Kulttuurirahaston Pohjois-Pohjanmaan rahasto tukivat tapahtuman toteutusta.

Jazzpuiston väki kiittää kaikkia hienoja artisteja, yleisöä sekä yhteistyökumppaneita! Pyydämme teitä jättämään tapahtumasta palautetta ja kiitoksia Oulun juhlaviikkojen kyselyn kautta.

Sunnuntaina samaan Åströmin puistoon siirtyy Lasten jatsit.

« Takaisin etusivulle