« Takaisin etusivulle

Elojazz ja Jazzpuisto kutsuivat yleisöä Rauhalaan

Oululaista Elojazz-festivaalia juhlittiin tänä vuonna 26. kertaa. Rauhalan konserteissa, klubeilla, ilmaiskonserteissa ja Lasten jatseilla vieraili yhteensä 4600 rytmimusiikin ystävää. Tapahtumaa järjestävä Jazz 20 ry on erittäin tyytyväinen kävijämäärään.

Rauhalan lavalle nousivat Lenni-Kalle Taipale & Espoo Big Band, Joe Lovano yhdessä Lars Danielssonin ja Jukkis Uotilan kanssa, Tuomo, Timo Lassy Band, Herd & Aili Ikonen, Joonas Widenius & Oulu All Star Big Band, Oulu Youth Jazz Orchestra sekä Head to head – Eskola meets Pohjola. Jumprun patiolla pääsymaksuttomissa konserteissa esiintyivät Mamafrica! ja Lotta.

Elojazz-festivaalin yhteydessä järjestetty Jazzpuisto veti valtavasti väkeä piknikille. Tapahtuma sai positiivisen vastaanoton oululaisilta. Ensi kertaa toteutetussa pääsymaksuttomassa tapahtumassa esiintyi pääasiassa paikallisia nuorten muusikoiden kokoonpanoja: Stepa & Are, Funksons, Groovesisters, Gters, Contour ja Tohtori Tolonen plays Jukka Tolonen. Lisäksi dj Somepoe oli mukana Jazzpuiston menoissa. Perjantaina puisto tarjosi työpajoja ja pihapelejä, lauantaina lisäksi Kulttuurikasarmi ry:n järjestämän musakirppiksen. Jazzpuiston tuottivat yhdessä Jazz 20 ry sekä ravintola Rauhala. Toteuttamisesta vastasivat neljä Oamkin viestinnän opiskelijaa Culma-hankkeen kautta.

Jazz 20 ry kiittää kaikkia Elojzzin vieraita ja yhteistyökumppaneitaan. Elojazz järjestetään ensi vuonna taas Oulun juhlaviikoilla Rauhalassa, tarkemmat päivämäärät julkaistaan syksyn aikana.

« Takaisin etusivulle