« Takaisin etusivulle

Joona Toivonen Solo & Kallio Slaaki Pikisalissa torstaina 6.11.

Torstai 6.11. klo 19
JOONA TOIVANEN SOLO & KALLIO SLAAKI
Pikisali, Oulun kaupunginteatteri
Liput 15/10 € (Ilman toimituskuluja Oulun kaupunginteatteri, Oulu 10-palvelupisteet ja Valveen lippumyymälä.)

Yhteistyössä: Oulun kaupunginteatteri, Oulun Musiikkijuhlat ja Jazz 20 ry

Konsertissa on väliaika

Joona Toivanen Solo
Joona Toivanen piano

Aiemmin trionsa kanssa kansainvälistä huomiota herättänyt pianisti luovii soolopianolevyllään uudenlaisia musiikillisia maastoja ja tutkii instrumenttinsa mahdollisuuksia monipuolisesti muodostaen sävellyksistään runollisen kokonaisuuden. Teostulkinnoissa hyödynnetään yleisemmin elektronisen musiikin maailmasta tuttuja tekniikoita, mm. live-sämpläämistä ja looppaamista.

Kallio Slaaki
Mika Kallio rummut, gongit, kellot, lyömäsoittimet
Anssi Nykänen rummut, lyömäsoittimet
Mikko Hassinen rummut, gongit, lyömäsoittimet

Kallio Slaaki on piristävä poikkeus jazzin ja rytmimusiikin saralla. Kolmen rumpalin muodostama kokoonpano on tehnyt väkevää sisääntuloa Suomen musiikkikenttään ainutlaatuisen konseptinsa kautta. Bändi on vuosien saatossa sulautunut todella hyvin yhteen, joka näkyy huippumuusikoiden suorastaan leikittelevän nautittavana yhteensoittamisena. Yhtyeen varsin omaleimainen soundi on Mika Kallion käsialaa. Slaakin keikoilla kirjoitettu materiaali kohtaa luontevasti solisevan improvisaation.

« Takaisin etusivulle