« Takaisin etusivulle

Jazzpuisto ehdolla Sunday Soup -yhteisörahoitus kohteeksi

Jazzpuisto on mukana Oulun ensimmäisessä Sunday Soup -yhteisörahoitustapahtumassa 17. toukokuuta! Soppakupongilla voit vaikuttaa valitsemaan parhaan idean kaupunkikulttuurin kehittämiseksi.

Jazzpuisto on monitaidetapahtuma Elojazz-festivaalin yhteydessä, joka aktivoi kaupunkilaisia, työryhmiä ja yhdistyksiä tekemään sisältöä oululaiseen loppukesän olohuoneeseen. Puiston stage toimii ponnahduslautana paikallisille nuorille rytmimusiikkikokoonpanoille.

Pohjoismaiden ensimmäinen Sunday Soup -tapahtuma järjestetään osana Hupisaaret -kaupunkikulttuuriyhteisön lanseeraamista Oulussa. Rahoittamalla tapahtumaa saat soppakupongin (keittolounas) ja oikeuden äänestää ensimmäisessä SundaySoup-tapahtumassa. Soppailija voi myös antaa kehityspanoksensa mieleisen idean jalostamiseen.

***Osta soppakuponki***

IMG_1573-Edit

« Takaisin etusivulle