« Takaisin etusivulle

Jazzklubeja syksyn iltoihin

Jazz 20 ry ja Oulun Musiikkijuhlat järjestävät yhteistyössä Jazzklubeja Oulun kaupunginteatteri Teatteriravintola Vänmannissa.

TO 22.9. klo 20 NINA MYA

TO 1.12. klo  20  ALEXI TUOMARILA TRIO

Liput: 15/10 €  (ale Jazz-20 ry:n jäsenille)

Liput saatavilla Ticketmaster Suomi kautta (hintaan lisätään toimitusmaksu) sekä Valveen Lippumyymälästä  ja Oulu10-palvelupisteistä ilman toimitusmaksua.

NINA MYA

Uuden ja vanhan vokaalijazzin sillanrakentajaksi kuvatun Nina Myan sävellyksissä kaikuvat 50- ja 60-lukujen jazztyylit, kuten hard bop, soul jazz sekä afroamerikkalainen gospel. Laulajattaren tulkinnassa on viittauksia Aretha Franklinin ja Mahalia Jacksonin kaltaisiin vahvoihin naisjazzlaulajiin. Nina Mya tunnetaan myös taitavasta improvisaatiosta sekä määrätietoisesta yhtyeen liidauksesta. Kotimaisen jazzkentän ykkösnimistä koostuva kokoonpano julkaisi kolmannen albumin, Closure, heinäkuussa Pori Jazzeilla.

Nina Mya laulu yhtyeenjohto

Petri Puolitaival saksofonit

Jukka Eskola trumpetti

Henri Mäntylä piano

Jori Huhtala basso

Tuomas Timonen rummut

 

ALEXI TUOMARILA TRIO

Alexi Tuomarilan suomalais-norjalainen trio tuo herkän, elämänmakuisen musiikkinsa kauan odotetulle Suomen-kiertueelle. Klubilla kuullaan lämminhenkisiä, melankolisiakin tarinoita jäsentensä sävellyksien muodossa. Kokoonpanon vuodesta 2005 lähtien kestäneen musiikillisen ystävyyden sekä muusikoiden ajan saatossa persoonallisen äänen vahvistumisen myötä trio soi täynnä tunnetta ja tasapainoista yhteistyötä.

Alexi Tuomarila piano

Olavi Louhivuori rummut

Mats Eilertsen basso

« Takaisin etusivulle