« Takaisin etusivulle

EARLY BIRD -LIPUT NYT MYYNNISSÄ

Jo 29. Elojazz järjestetään Oulun juhlaviikkojen alkajaisiksi 3.–6. elokuuta. Ympäri keskustaa levittäytyvän festivaalin pääareenana toimii Rauhalan ja Voimala 1889:n uudistunut pihapiiri. Pääkonsertit kuullaan perjantaina 4. ja lauantaina 5. elokuuta. Nyt nopeimmille ostajille on tarjolla rajoitettu erä kahden päivän Early Bird -lippuja 60 eurolla (+ toimituskulut) helmikuun loppuun saakka.

Osta lippu täältä >>

Jazzmusiikin ystäviä hellitään jälleen elokuussa kansainvälisillä jazzvirtuooseilla ja kotimaisilla tähdillä. Luvassa on upeita kokoonpanoja, ainutlaatuisia sovituksia ja svengaavaa menoa. Festivaalin ohjelmiston julkistetaan maalis-huhtikuussa ja samalla kahden päivän lippujen hinnat nousevat.

Lippuja myydään Ticketmasterin myyntipisteissä ja verkkokaupassa. Lisäksi Oulussa pääsylippuja saa esimerkiksi Valveen ja Oulu10:n  lipunmyynnistä. Lippuja saatavilla maksimissaan 3 kappaletta / asiakas.

Kevään aikana tulee myyntiin Show&Dinner -liput yritysasiakkaille, mutta niitä pystyy jo varaamaan.

Lisätiedustelut: tuottaja Anu Lähteenmäki, anu@oulunjuhlaviikot.fi, puh. 044 333 5581

« Takaisin etusivulle