« Takaisin etusivulle

Talkoilemaan Elojazzeille?

Haluatko tehdä kanssamme Elojazz-festivaalia? Nyt siihen on mahdollisuus, sillä kokoamme tulevan kesän festivaaliorganisaation riveihin vapaaehtoisia.

Puuhaa on Elojazzin pääkonserteissa 4.–5. elokuuta. Vapaaehtoistehtäviä on artistien kuljetuksesta cateringiin ja ovimiehen tehtävistä VIP-vieraiden vastaanottoon. Lisäksi voit ehdottaa muita tehtäviä osaamisesi mukaan.

Vapaaehtoisena saat tapahtumaan henkilökohtaisen staff-passin, jonka avulla pääset kuulemaan omien työvuorojesi lisäksi huippukonsertteja. Pääsääntöisesti hommia tehdään yhden päivän ajan ja toisen päivän voit nauttia musiikista. Sinulla on kuitenkin mahdollisuus tehdä festivaalia kanssamme myös molemmat päivät.

Talkoohakulomakkeeseen pääset TÄSTÄ.

Haku on auki 30.6.2017 asti.

« Takaisin etusivulle