« Takaisin etusivulle

Tule harjoitteluun Oulun kulttuuritapahtumien sykkeeseen!

Oulun juhlaviikot hakee joukkoonsa tuotantoassistenttia kesälle 2018. Harjoittelun ajankohta on 21.5.–20.8., mutta päivämääristä voidaan myös joustaa tarpeen mukaan. Harjoittelu on kokoaikainen.

Työtehtävät koostuvat tuotannon eri osa-alueista aina markkinoinnista logistiikkaan. Tehtäviä voidaan laajentaa oman osaamisen ja mielenkiinnon mukaan. Työskentely tapahtuu Elojazz-festivaalilla, Oulunsalo Soi -kamarimusiikkifestivaalilla,  sekä Oulun juhlaviikkojen omissa tuotannoissa.

Arvostamme:
– oma-aloitteisuutta, joustavuutta, paineensietokykyä ja huolellisuutta
– hyviä vuorovaikutustaitoja ja rohkeutta tarttua tilanteisiin
– kokonaisuuden hallintaa ja vastuullista työskentelyä
– hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista
– tietoteknisiä taitoja (excel, word, kuvallisista taidoista plussaa)
– musiikkialan substanssiosaaminen katsotaan eduksi

Harjoittelu suoritetaan Oulun juhlaviikkojen toimistolla Oulun keskustassa Kulttuuritalo Valveella sekä konserttipaikoilla Oulun seudulla. Harjoittelu sisältää ilta- ja viikonlopputöitä erityisesti heinä-elokuun vaihteessa.

Palkka ja työehdot: Ensimmäinen kuukausi järjestetään mahdollisuuksien mukaan Oulun kaupungin kesätyöharjoittelun kautta (ks. hakuehdot ja lisätiedot). Loppuajasta maksetaan palkkaa 1189 e / kk ja työaika on 37,5 tuntia / viikko.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ansioluettelon kera 31.1.2018 mennessä sähköpostitse osoitteeseen laura at oulunjuhlaviikot.fi. Lisätietoja antaa tuottaja Laura Siitonen, laura at oulunjuhlaviikot.fi, p. 044 333 5581.

« Takaisin etusivulle