« Takaisin etusivulle

Elokuiseen Jazzpuistoon haetaan esiintyjiä

Jazzpuisto järjestetään tulevana kesänä 3.–4. elokuuta Åströmin puistossa osana 30. Elojazz-festivaalia. Tapahtumaan haetaan nyt esiintyjiä. Haku on suunnattu ensisijaisesti pohjoissuomalaisille jazz- ja rytmimusiikin kokoonpanoille, joiden musiikki on omaa tai omannäköistä ja soittajat korkeakoulu- tai toisen asteen opiskelijoita. 

Kuva: Moona Mikkola

Jo neljättä kertaa järjestettävä Jazzpuisto tarjoaa nuorille muusikoille upean esiintymisareenan Elojazzin yhteydessä. Tapahtuma kokoaa nuoret tulevaisuuden lupaukset ja kaupunkilaiset yhteiseen puistomaiseen olohuoneeseen nauttimaan musiikista ja rennosta tunnelmasta.

Jazzpuiston tavoitteena on aktivoida ja osallistaa kaupunkilaiset, yhdistykset, taiteilijat ja erilaiset ryhmät rakentamaan Åströmin puistoon kaupunkilaisten yhteistä olohuonetta, jossa rento ilmapiiri, yhteinen tekeminen, piknik -tunnelma ja musiikki yhdistyvät. Jazzpuisto on koko perheelle suunnattu pääsymaksuton tapahtuma, jossa jokainen osallistuja tuo oman palasensa olohuoneeseen. Tänä vuonna Jazzpuistoon lisää vihreyttä ja vehreyttä tuo ympäristöteemainen oheisohjelma.

Elojazzin juhlafestivaali järjestetään osana Oulun juhlaviikkoja 1.–5. elokuuta. Pääkonsertit kajahtavat tuttuun tapaan Rauhalan pihapiirissä Prunnitorilla, ja konsertteja kuullaan myös ympäri Oulua.

Hakuohjeet

Sähköpostihakemuksessa tulisi olla seuraavat tiedot:

  1. kokoonpanon nimi
  2. kokoonpanon jäsenet
  3. yhtyeen esittely (n. 900 merkkiä)
  4. kuva (resoluutio 330 ppi)
  5. perustelut, miksi juuri teidät tulisi valita
  6. äänite .mp3-muodossa tai video livesoitannasta

Hakemukset 15.4. klo 16 mennessä osoitteeseen laura (at) oulunjuhlaviikot.fi. Valitut yhtyeet sitoutuvat esiintymään Jazzpuistossa 3. tai 4. elokuuta.

Lisätietoja hausta:
Laura Siitonen
p. 044 333 5581
laura (at) oulunjuhlaviikot.fi

 

« Takaisin etusivulle