« Takaisin etusivulle

Jazzpuiston esiintyjät valittu

Elojazzin yhteydessä järjestettävän Jazzpuiston esiintyjät on valittu. Åströmin puistossa 3.–4.8.2018 järjestettävä ilmaistapahtuma viihdyttää tänäkin vuonna kaupunkilaisia tarjoilemalla läpileikkauksen paikallisesta musiikkikentästä. Jazzpuiston lavalle on valittu hakemusten perusteella kuusi oululaista yhtyettä: perjantaina lavalle nousevat Lähde, Mia Mariana Band sekä MELA ja lauantaina piknik-kansaa viihdyttävät Sole Eyes, Half Past Never sekä Skø Orchestra. 

MELA

Åströmin puiston lavalla ei kuulla ainoastaan jazzia, vaan myös poppia, fuusiota ja lattareita. Omia pop-sävellyksiään lavalle nousevat esittämään nuori oululainen, jo vuosia aktiivisesti keikkaillut naisyhtye MELA sekä syksyllä 2017 perustettu, kuluneen talven mittaan yhteen hitsautunut Lähde.

Jazzin ja lattarin ystäviä hellitään Skø Orchestran sekä Mia Mariana Bandin keikoilla. Skø Orchestra täyttää lavan yhdeksänhenkisellä kokoonpanollaan ja tarjoaa yleisölle itse sovittamaansa be-bopia, Väli-Amerikan rytmejä ja funkia. Mia Mariana Band esittää puolestaan perjantaisella keikallaan latin jazzia ja tanssittavia lattareita. 

70-luvun hengessä soitettua fuusiota kuullaan Half Past Neverin keikalla. Yhtye tuo uutta näkemystä tähän genreen omalla modernilla otteellaan sekä elektronisilla äänimaisemilla. Muunlaista tyylilajien yhdistelyä esittelee Sole Eyes, joka sekoittaa vanhempaa rytmimusiikkia niin rockin kuin alternativenkin kanssa. 

« Takaisin etusivulle