« Takaisin etusivulle

Big band -fanfaarisävellyskilpailun finalistit valittu

Elojazz-festivaalin ja Suomen Big Band -yhdistyksen järjestämän ensimmäisen Big band -fanfaarisävellyskilpailun finalistit on valittu. Kilpailuun lähetettiin runsaasti fanfaariehdokkaita, joista esikarsintaraati valitsi 20 finalistia. Esikarsintavaiheessa teokset kilpailivat anonyymisti. Kilpailun tarkoituksena on löytää big band -kokoonpanoille käyttökelpoista uutta materiaalia erilaisiin juhlallisiin tilaisuuksiin.

Finaali järjestetään Oulussa Rotuaarilla sunnuntaina 5. elokuuta osana 30. Elojazz-festivaalin päätöspäivää. Finaalikappaleet esittää Oulu All Star Big Band kapellimestarinaan Mikko Hassinen. Elojazz-festivaalin ja Suomen Big Band -yhdistyksen asettama tuomaristo palkitsee finaalissa kolme parasta ja voi jakaa myös tunnustuspalkintoja. Kaikki finaaliin hyväksytyt teokset tulevat osallistumisen myötä Suomen Big Band -yhdistyksen käyttöön ja ne tulevat olemaan ladattavissa yhdistyksen nettisivulla.

Kilpailun jälkeen sunnuntai-iltapäivä jatkuu Oulu All Star Big Bandin ja kapellimestari Jouni Järvelän johdolla big band -tanssiaisilla. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

« Takaisin etusivulle