« Takaisin etusivulle

Juhlafestivaali sai yleisön liikkeelle – vastaa kävijäkyseleen ja voita liput seuraaville Elojazzeille!

30. Elojazz saatiin päätökseen sunnuntaina Big band -tanssiaisilla Oulun Rotuaarilla sekä Lastenjatseilla Åströminpuistossa. 

Viisipäiväisellä juhlafestivaalilla kuultiin lähes 30 kokoonpanoa ja lavoilla nähtiin yli 150 muusikkoa. Yleisöä eri tapahtumissa oli yhteensä noin 4 200. Valtaisa kiitos artisteille loistavista esityksistä, yhteistyökumppaneille ja kaikille festivaalin tukijoille kaikesta avusta, talkooväelle mittaamattoman tärkeästä työpanoksesta ja mahtavasta palveluasenteesta sekä ennen kaikkea yleisölle osallistumisesta konsertteihin. 

Loppuunmyyty avajaiskonsertti järjestettiin Tuiran kirkossa ja pääkonsertit Prunnitorilla Ravintola Rauhalan pihapiirissä. Lisäksi ohjelmassa oli Varaslähtöklubi, Jazzbrunssi, useita ilmaiskeikkoja sekä kaikille avoin Jazzpuisto Åströminpuistossa. Festivaali päätettiin sunnuntaina Big band -fanfaarisävellyskilpailun finaalilla ja big band -tanssiaisilla Rotuaarilla sekä Lastenjatseilla Åströminpuistossa.

Suomen Big Band -yhdistyksen ja Elojazz-festivaalin yhdessä järjestämän ensimmäisen big band -fanfaarisävellyskilpailun finaalin orkesterina soitti Oulu All Star Big Band. Kapellimestarina toimi Elojazzin tämän vuoden Valokeilassa-taiteilija Mikko Hassinen. Kilpailun voitti kapellimestari, sovittaja ja säveltäjä Erno Tiittanen. Toiseksi sijoittui Henri Lyysaari ja kolmanneksi Jussi Kosonen. Paikallista väriä palkittujen joukkoon toi oululaislähtöinen Aarni Häkkinen, joka sai kilpailussa kunniamaininnan.

Elojazz järjestetään osana Oulun juhlaviikkoja jälleen ensi vuonna elokuun ensimmäisenä viikonloppuna. Kuulisimme mielellämme festarikävijöiden fiiliksiä tältä vuodelta; kerro meille missä onnistuttiin ja missä voisimme vielä kehittyä.

Kävijäkyselyyn vastaaminen vie vain pari minuuttia. Vastanneiden kesken arvotaan kahden päivän lippuja ensi vuoden Elojazzeille. Jos vastasit kyselyyn jo festivaalin aikana, ei sinun tarvitse vastata uudestaan.

Kävijkyselyyn pääset täältä.

 

« Takaisin etusivulle