« Takaisin etusivulle

Tule meille harjoitteluun!

Haemme tuotantoassistenttia ajalle 20.5.–20.8. Työtehtävät koostuvat tuotannon eri osa-alueista aina markkinoinnista logistiikkaan. Tehtäviä voidaan laajentaa oman osaamisen ja mielenkiinnon mukaan. Työskentely tapahtuu Elojazz ‑festivaalilla, Oulunsalo Soi -kamarimusiikkifestivaalilla sekä Oulun juhlaviikkojen omissa tuotannoissa.

Arvostamme:

  • oma-aloitteisuutta, joustavuutta, paineensietokykyä ja huolellisuutta
  • hyviä vuorovaikutustaitoja ja rohkeutta tarttua tilanteisiin
  • kokonaisuuden hallintaa ja vastuullista työskentelyä
  • hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista
  • tietoteknisiä taitoja (excel, word, kuvallisista taidoista plussaa), musiikkialan substanssiosaaminen katsotaan eduksi
  • työtehtävät vaativat ajokortin

Työtä tehdään Oulun juhlaviikkojen toimistolla Oulun keskustassa Kulttuuritalo Valveella sekä konserttipaikoilla Oulun seudulla. Harjoittelu sisältää ilta- ja viikonlopputöitä erityisesti heinä-elokuun vaihteessa.

Palkka ja työehdot: Jos valittava henkilö on oikeutettu Oulun kaupungin kesätyöharjoitteluun, ensimmäinen kuukausi järjestetään sitä kautta (Lisätiedot Oulun kaupungin sivuilta). Loppuajasta maksetaan palkkaa 1189 e / kk ja työaika on 37,5 tuntia /viikko.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 3.3.2019 mennessä. Lisätietoja ja hakemukset: tuottaja Anu Lähteenmäki anu(a)oulunjuhlaviikot.fi, p. 044 333 5581.

Tutustu Oulunsalo Soihin

« Takaisin etusivulle