« Takaisin etusivulle

Jazzpuistoon haetaan esiintyjiä

Jazzpuisto järjestetään tulevana kesänä lauantaina 3. elokuuta Åströmin puistossa osana 31. Elojazz-festivaalia. Tapahtumaan haetaan nyt esiintyjiä. Haku on suunnattu ensisijaisesti pohjoissuomalaisille jazz- ja rytmimusiikin kokoonpanoille, joiden musiikki on omaa tai omannäköistä.

Jo viidettä kertaa järjestettävä Jazzpuisto tarjoaa nuorille muusikoille upean esiintymisareenan Elojazzin yhteydessä. Tapahtuma kokoaa nuoret tulevaisuuden lupaukset ja kaupunkilaiset yhteiseen puistomaiseen olohuoneeseen nauttimaan musiikista ja rennosta tunnelmasta.

Jazzpuiston tavoitteena on aktivoida ja osallistaa kaupunkilaiset, yhdistykset, taiteilijat ja erilaiset ryhmät rakentamaan Åströmin puistoon kaupunkilaisten yhteistä olohuonetta, jossa rento ilmapiiri, yhteinen tekeminen, piknik -tunnelma ja musiikki yhdistyvät.  Jazzpuisto on koko perheelle suunnattu pääsymaksuton tapahtuma, jossa jokainen osallistuja tuo oman palasensa olohuoneeseen.

Elojazz-festivaali järjestetään osana Oulun juhlaviikkoja 1.–4. elokuuta. Pääkonsertit kajahtavat tuttuun tapaan Rauhalan pihapiirissä Prunnitorilla, ja konsertteja kuullaan myös ympäri Oulua. Jazzpuisto toteutetaan yhteistyössä Oulun kaupungin nuorisopalvelujen kanssa.

 

 

 

 

 

 

 

 

Hakuohjeet:

Laita sähköpostihakemukseen seuraavat tiedot:

1. Kokoonpanon nimi

2. Kokoonpanon jäsenet

3. Bändin esittely (n. 900 merkkiä)

4. Bändikuva (resoluutio 330 ppi)

5. Perustelut, miksi juuri teidät tulisi valita

6. Äänite .mp3-muodossa tai video livesoitannasta.

Hakemukset 5.5.2019 klo 23 mennessä osoitteeseen anu (at) oulunjuhlaviikot.fi. Valitut yhtyeet sitoutuvat esiintymään Jazzpuistossa 3. elokuuta.

Lisätietoja hausta: Anu Lähteenmäki, p. 044 333 5581, anu (at) oulunjuhlaviikot.fi

 

« Takaisin etusivulle