« Takaisin etusivulle

Jazzpuiston esiintyjät varmistuneet!

Tämän vuoden osana Elojazzia järjestettävän Jazzpuisto-tapahtuman esiintyjäkattaus on vahvistettu. Jazzpuisto järjestetään yksipäiväisenä ilmaistapahtumana lauantaina 3.8. ja tällä kertaa lavalle nousee viisi hienoa kokoonpanoa: 

12.00 BeatBack Orchestra 
13.00 MEG 
14.00 ClusterFunk
15.00 Juho Lapinlampi Quintet 
16.00 Skø 

Tervetuloa kuulemaan jazzia kaikkine vivahteineen! Lisää tietoa esiintyjistä löydät Jazzpuisto-sivuilta

Perinteen mukaan Jazzpuistosta löytyy oheisohjelmaa erilaisten kojujen merkeissä. Luvassa käsitöitä, kulttuuria ja paljon muuta! Vielä ehtii hakemaan mukaan, joten jos olet käsityöläinen, kulttuuritoimija tai yhdistys ja haluat tulla esittelemään toimintaasi tai myymään tuotteitasi, niin laita viestiä osoitteeseen inari(at)oulunjuhlaviikot.fi. 

Kuva: Hennamaria Rantakeisu 

« Takaisin etusivulle