« Takaisin etusivulle

Vastaa Elojazz 2019 -kävijäkyselyyn ja osallistu lippuarvontaan


Kuva: Timo Lind

31. Elojazz keräsi reilut 2 500 ihmistä festivaalin eri tapahtumiin elokuun ensimmäisenä viikonloppuna. Festivaalin aikana esiintyi kaiken kaikkiaan 20 kokoonpanoa. Suuren suuri kiitos kaikille artisteille mahtavista esityksistä, yhteistyökumppaneille ja festivaalin tukijoille kaikesta avusta, talkooväelle ja muulle henkilökunnalle mittaamattoman tärkeästä työpanoksesta ja mahtavasta palveluasenteesta sekä ennen kaikkea yleisölle osallistumisesta konsertteihin. 

Pääkonsertit järjestettiin tuttuun tapaan Prunnitorilla Ravintola Rauhalan pihapiirissä. Jo perinteeksi muodostuneen Tuiran kirkon avajaiskonsertin ohjelmat myytiin loppuun jo ennakkoon. Festivaalin ohjelmaan sisältyi lisäksi kaksi jatkoklubia Voimala 1889:ssä, kaikille avoin Jazzpuisto lauantaina 3.8. Åströminpuistossa, Tuban Jazzbrunssi sekä pääsymaksuttomia klubikeikkoja Jumprun patiolla. Festivaali päätettiin sunnuntaina 4.8. päätösklubilla kahden kokoonpanon voimin Voimala 1889:ssä.

Elojazz järjestetään osana Oulun juhlaviikkoja jälleen ensi vuonna elokuun ensimmäisenä viikonloppuna. Kuulisimme mielellämme festivaalikävijöiden tunnelmia tältä vuodelta; kerro meille missä onnistuttiin ja missä voisimme vielä kehittyä.

Kävijäkyselyyn vastaaminen vie vain pari minuuttia. Vastanneiden kesken arvotaan kahden päivän lippuja ensi vuoden Elojazzeille. 

Kävijkyselyyn pääset täältä.

« Takaisin etusivulle