« Takaisin etusivulle

Taiteellisen johtajan tervehdys

Photo: Miikka Pirinen / We Jazz
Elojazz tulee taas! Koko kulttuurikenttä on ollut pitkään täysin lamaantunut koronaepidemian takia. Nälkä päästä kuuntelemaan ja soittamaan elävää musiikkia on suurempi kuin koskaan. Elojazz 2021 vastaa tähän kysyntään laajemmalla ohjelmalla mitä festivaalilla on ollut pitkään aikaan.

Laadukkaiden kotimaisten esiintyjien lisäksi festivaalilla nähdään tuttuun tapaan myös kansainvälisiä huippumuusikoita. Ohjelma on todella monipuolinen, intiimeistä sooloakteista suuriin kokoonpanoihin, joita onkin poikkeuksellisen monta tämän vuoden ohjelmassa. Tulemme kuulemaan myös useita genrerajoja ylittäviä tähtiartisteja. Kaikki tämä elokuun ensimmäisenä viikonloppuna festivaalille uudessa ja tunnelmallisessa ympäristössä, Hupisaarten kesäteatterissa. Nähdään Elojazzeilla!

Jukka Eskola
Taiteellinen johtaja

« Takaisin etusivulle