« Takaisin etusivulle

Elojazzin etkot soivat Jumprussa!

Ennen Elojazzin perjantain ja lauantain pääkonsertteja Hupisaarten teatterilla, jazzvieraita festivaalitunnelmaan virittää Jumprun pation Elojazz etkot. Etkoilla esiintyvät paikallisista muusikoista koostuvat yhtyeet Loska ja TT Big Band.

Perjantai 6.8. klo 16
Loska

Loska on kolmen oululaisen muusikon muodostama, omaa instrumentaalimusiikkia soittava trio. Yhtyeen genre on ytimeltään tunnelmoivaa nordic jazzia, mutta pakkaa on sekoitettu tuomalla mukaan vivahteita muun muassa kansanmusiikista, soundtrackeista ja metallista, lopputuloksenaan mielenkiintoinen genrehybridi. Musiikin keskiössä ovat pohjolan erämailta sekä mielenmaisemista inspiraationsa ammentavat kauniit melodiat ja harmoniat, joissa mennään paikoin jopa kaoottisiin sfääreihin.

Lauantai 7.8. klo 17
TT Big Band

TT Big Band on säännöllisesti harjoitteleva ja aktiivisesti toimiva täysikokoinen oululainen big band. Yhtye soittaa ammattitaitoisella ja nuorekkaalla otteella monipuolista ohjelmistoa jazzista lattareihin ja viihdemusiikkiin.

Jumpru Pub & Patio, Kauppurienkatu 6
Vapaa pääsy
Ravintolakonserteissa noudatetaan ravintolan ikärajoja.

« Takaisin etusivulle